Detektivní výprava

detektiv

V pátek 19. 10. 2018 jsme se z nádraží ve Studénce vydali do Pohoře. 

Už ve vlaku jsme se z dopisu dozvěděli, že si nás detektiv Benjamin Byrne vybral jako své pomocníky. A hned nás čekal první úkol – objasnit případ ztrácejících se vajec.

V sobotu ráno jsme se vydali po skořápkách, doufali jsme, že nás dovedou ke zloději. A taky, že ano! Čekali jsme sice, že nás dovedou k nějakému domu, nebo člověku a tak jsme byli celkem překvapeni, když se před námi objevilo doupě od kuny plné skořápek a vajíček. Cestou jsme ještě museli bez povšimnutí překonat les plný lotrů. A protože počasí nám moc nepřálo a chtěli jsme se trošku ohřát, opekli jsme si z části svačiny topinky se sýrem.

Po večeři jsme šli podívat na blízkou rozhlednu se vzkazem o výsledku našeho pátrání. Těšili jsme se, že po úspěšném pátrání už nás čeká jen večerní pohoda, ale při návratu jsme objevili další místo činu, tentokrát se jednalo nejspíše o vraždu! Jelikož s námi nebyl detektiv Byrne, rozhodli jsme se okolí pořádně zmapovat a počkat na další instrukce. Tím už víkend plný zločinu skončil a v neděli jsme se všichni vrátili do svých domovů.

Pár foteček najdete na facebooku nebo na galerii:

Pája


Vydejte se s námi po stopách záhady!
Půjde jen o malou loupež nebo něco většího? Vše se dovíš o víkendu 19.–21. října.Sraz v pátek  19. 10. v 16:40 na nádraží ve Studénce. Návrat v neděli kolem 11 hodin také na nádraží. S sebou sportovní oblečení na ven i dovnitř, přezůvky, spacák a 200 Kč.

Více informací na přiložené pozvánce:

detektivní výprava

Kontakt:

Pája: 728 434 934
Kolt: 731 778 223

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*