Z dějin českého národa

V sobotu 25.5. jsme se spolu s dalšími oddíly ze Střediska Albrechtičky zúčastnili akce, kterou pro nás nachystali kamarádi z Bravantského oddílu.Krom toho, že jsme po boku T. G. Masaryka bojovali za založení Československé republiky, jsme se také lépe poznali s dalšími skauty a skautkami z celého střediska a prošli se moc hezkou přírodou po okolí Bílovce.

Slovy pořadatele:
Včera jsme si zkusili, jaká je to fuška organizovat akci pro více než jeden oddíl, když jsme pozvali oddíly našeho skautského střediska (Středisko Albrechtičky) na společné putování.

Hned na počátku našeho výletu jsme však potkali našeho starého známého Alberta Einsteina, který nám jako vždy změnil plány, a tak se stalo, že jsme včera bojovali za založení Československé republiky po boku T. G. Masaryka Nebylo to vůbec lehké! Museli jsme se společně poprat s několika překážkami, ať už to byly různé druhy šifer, prohnaní vojáci, hrající si s naší pamětí, nebo minové pole, které jsme museli přerůčkovat pomocí lana. Nakonec jsme ale mohli patřičně oslavit založení republiky s klidem na duši a buřtama v břiše.
Jo, skautský život je krásný 

(Veverka, Bravantice)

Jezevec

****************************
V sobotu 25.5. v 8:00 na zastávce Studénka – město nebo v 8:45 u Bíloveckého nádraží můžeme na vlastní kůži projít dějinami českého národa.
Stačí, když:
– budeme včas na místě
– budeme mít s sebou: svačinku, pití, sportovní oblečení, skautský šátek, (pláštěnku) a na oddíl jednu lékárničku

Ukončení bude kolem 14. hodiny v Bílovci, návrat na zastávku Studénka – město ve 14:50.

Pro nedočkavé plán trasy:

Kontakt: 607 139 830 (Veverka, Bravantice)

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*