Záhada hlavolamu

V pátek 12. října se ve Studénce odehrála středisková skoronoční šifrovačka na téma „záhada hlavolamu“. Už před pátou hodinou k naší klubovně dorazila výprava asi desíti kamarádů z Albrechtiček a chvíli na to, po objasnění pravidel a zaregistrování družstev, dostali soutěžící první šifru v podobě komixu o Rychlých šípech.

Ta, jak se ukázalo, byla i přes svou formu nadmíru složitá (nebo spíš bylo řešení velice dobře ukryté). Nakonec pro druhou šifru téměř všechna družstva vyrazila až po poslední nápovědě, a to už se pomalu stmívalo. Ta ale také dala všem zabrat, a tak se s ní vrátili opět do tepla klubovny.

Tím v podstatě začala spolupráce všech se všemi, a dále už družstva pokračovala prakticky jako jeden celek. Cestou je čekaly šifry v různých podobách – list Tleskačova deníku, promítání úryvku filmu z Rychlých šípů, tajná zpráva v rozhlase nebo uličky Stínadel postavené z kartonových krabic.

O výsledném pořadí rozhodla až poslední šifra, ale ve 23:00 už všichni byli zdárně v cíli – zpět v klubovně. Tam jsme soutěž vyhodnotili, rozehřáli se u čaje, studeňáci zalehli a albrechčáci ještě pěšky vyrazili domů.

Šíp


V pátek 12. října se ve Studénce bude konat středisková skoronoční šifrovací hra na téma „záhada hlavolamu“, která je určena pro týmy o 1 až 3 členech, pro které platí, že součet věků všech členů nesmí přesáhnout 30 let.

Sraz bude v klubovně v 17 hodin, konec někdy mezi 21. hodinou a půlnocí. Pokud se vám tak pozdě nebude chtít domů, nevadí, v klubovně bude možnost i přespat.

S sebou si vezměte baterku, tužku, blok, KPZ, pozdní sváču a pokud chcete přespat, tak karimatku, spacák a snídani.

Kontakt: Šíp – 731 184 979, Hanča – 608 819 776

PS: Věděli jste, že Rychlé šípy letos slaví 80 let?

Záhada hlavolamu

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*