Den dětí 2018

V sobotu 26. května proběhl na zahradě u Dělnického domu další ročníkdětského dne pořádaného rodičovským sdružením školy TGM ve Studénce. Pořadatelé – pomocníci z našich oddílů byli na místě již od jedné odpoledne a chystali disciplíny: Střelba lukem na terč (Páša, Stromek), Štípání koleček (Sluníčko), Vodní střelnice (Kolco, Křemen, pak Koltík a holky), Dopravní značky – hřiště (Světýlko a Kosatka, Třídění odpadu (Kosat), Lanová prolézačka (Jezevec), Balů (chvilku Glum, pak náhradníci), Příroda – ptáci (Sloník), Seton – tygr (Fí, pak Víla).
Počasí bylo slunečné a dětí přišlo hodně – třeba na Setonovi jich bylo přes 95, na prolézačce stála trvale fronta (i bez lístků, dokonce ještě i při vyhlašování tomboly), hodně zájemců bylo i na střelbě z luku (1 šíp zlomený 5 na opravu) a na ptáčcích si soutěžící pletli vlaštovku s jiřičkou (ostatní poznali většinou správně).
Disciplíny jsme začali rušit kolem půl šesté a protože nám hasiči ucpali vjezd do areálu (odčerpávali vodu z bazénu, kde se chodilo v balönech po vodě), dostali jsme se k odvozu až něco po šesté.
Je potřeba moc poděkovat hlavně spolehlivcům (Kosatka, Světýlko, Stromek, Páša, Sloník, Sluníčko) ale i nováčkům (Křemen, Kolco) a dalším -bez nich by se tolik disciplin uspořádat nedalo.
O množství účastníků hovoří i to, že jsme prakticky nestihli udělat žádné fotky.

Snad bude něco dostupného na webu školy nebo MěÚ (objevila se tam i kamera z televize Odra).

Jezevec

******************************************************************************
sobotu 26. května na zahradě u Dělnického domu
.. proběhne další ročník dětského dne, který pořádá SPRŠ při škole TGM. Jako každý rok budeme mít na akci několik disciplín. A proto – kdo by se chtěl účastnit jako pořadatel, nechť se objeví ve 13:00 v areálu (v případě deště v dělňáku), kde se budou připravovat disciplíny. Samozřejmě budou mít všechny děti možnost účasti na soutěžích (pomůžeme si střídáním na disciplínách).
No a ti línější – ti ať přijdou ve 14:00 a mohou přímo soutěžit.

Jezevec

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*