Koledy u jesliček

V úterý 26. prosince v 16.00, na svátek svatého Štěpána proběhlo – za vydatné pomoci návštěvníků – v kostele sv. Bartoloměje ve Studénce již tradiční koledování u jesliček. Koledy byly vybrány od domácích lidových (včetně Dva kapuni, o které se říká, že je původem přímo ze Studénky), až po něžné koledy od Spirituálu. Nechyběla ani koleda z Francie. Písničky provázelo mluvené slovo a scénky, vždy v duchu zpívané koledy. Přítomní účinkující se zapojili srdcem a zdálo se, že se zpívání líbí.
Po koledách se většina posluchyčů odebrala do celké klubovny, kde pro ně starší skauti a skautky sehráli divadelní pohádku. I ta se podle reakcí diváků líbila. I když účinkující vám mohou potvrdit, že byla docela dřina pohádku nacvičit.

Tak ať je rok 2018 pro všechny skauty a jejich příznivce KRÁSNÝ A POŽEHNANÝ .

*************************************
V úterý 26. prosince v 16.00, na svátek svatého Štěpána, proběhne v kostele sv. Bartoloměje ve Studénce již tradiční koledování u jesliček. Budeme rádi, pokud se k našemu zpívání přidáte i vy, a po koledování jste také srdečně zváni na starou faru, kde vám zahrajeme divadelní představení Jak Grinch ukradl Vánoce.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*