Registrace do Junáka na rok 2017

Registrace do oddílů ve Studénce již běží, termín uzávěrky: 31.12.2016
Registrace členů (dětí i dospělých) do dívčího i chlapeckého oddílu ve Studénce se již rozběhla. K zaregistrování je potřeba odevzdat vyplněný registrační lístek (u členů registrovaných v letech 2015 a 2016 není potřeba vypisovat rodné číslo) a registrační poplatek 320,- Kč.
Registrační lístky dostávají děti na schůzkách (jsou k dispozici v klubovně), nebo si je můžete vytisknout z odkazu.

Podrobnější poučení:
– Informace uvedené na registračním lístku podléhají zákonu na ochranu osobních údajů, proto je předávejte prosím co nejpřímější cestou (na schůzce vedoucímu družiny, nebo oddílu, případně na adresu Jiráskova 834 do schránky)
– Peníze z registračního poplatku jsou částečně využity pro činnost a částečně na ostatní náklady organizace, kam patří mimo jiné i úrazové pojištění u Kooperativy.  Registrovaní členové mohou navíc čerpat z dotací MŠMT, které v minulých letech převyšovaly výši registračního poplatku. Současně tento poplatek zahrnuje časopis (dvouměsíčník, tj. 5x za rok – bez prázdnin) pro danou věkovou kategorii.
– Vzhledem k tomu, že do poloviny ledna mají být uzavřené registrace oddílů, je stanoven termín odevzdání registračních lístků do konce roku 2016.

Jezevec

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*