ZVaS – okresní kolo

Sobota 17. května 2014 v Kopřivnici. Sobota nám celá propršela, ale…na bojovnosti hlídek to nebylo znát. Při registraci se zjistilo, že ze 21 hlídek se dostavilo na registraci jenom 15 – asi je déšť odradil. Na nás, ani na pořadatele to však neplatilo – to drobné mrholení se dalo vydržet. Navíc – pořadatelé kvůli dešti zvolili „vnitřní“ verzi závodu, takže 6 z 10 disciplín se odehrávalo přímo ve Vanaivanu. Venku zůstala jenom příroda, hádanky, lanové centrum a orientace. A také tam byla spousta lákadel – prolézačky a různé hry a přístroje na sportování – asi nejoblíbenější byla navíječka s tenisákem. Také se rozvodnil potok kolem Vanaivanu – a to svádělo hlavně kluky k pouštění lodiček a jiným dobrodružstvím…
– Jinak se našim družstvům docela dařilo – kluci (Orlíci) se umístili čtvrtí a děvčata (Knoflíci) dokonce vyhrála dívčí kategorii (a postoupila na krajské kolo) Nakonec – na výsledkovku se můžete podívat sami.
   

I přes déšť se trochu fotilo –  můžete si prohlédnout i pár momentků

Sobota 17. května 2014 v Kopřivnici, sraz v 7:30 u Jezevce…

Odjezd v 7:30, registrace v Kopřivnici u Vanaivanu od 8:00.
Vybavení s sebou: kroj (kdo má – košili nebo krojové tričko + šátek), obuv na běhání, (v případě nepříznivé předpovědi pláštěnku), KPZ, svačinku + pití (polední jídlo zajišťuje pořadatel)
Předpokládaný návrat: po vyhodnocení závodu, cca 18:30 – 19:00

Pozvánku k tisku si můžete stáhnout zde:

Plakát pro informaci:

Nezapomeňte, že hlídky musí být přihlášeny do 30.4.2014 (přes SkautIS)

Základní informace
Pravidla a Přílohy (disciplíny)

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*